Варса Транс
 
 
 
071 208 855
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

24/7
влечна служба

 
 
 

ШТО РАБОТИМЕ

 

Помош при превоз на возила, градежни машини и други габаритни предмети.

 

Нашиот возен парк овозможува професионален, сигурен и брз транспорт во земјата и соседството, по пристапни цени.

 
 
 
Вршиме транспорт на секаков вид на возила
 
 
 
 
Релокација на нерегистрирани возила
 
 
 
 
Транспорт на оштетени возила од местото на несреќата при сообраќајни несреќи
 
 
 
 
Вршиме транспорт и на лесна земјоделска и градежна механизација
 
 
 
 
 
 
Контактирајте нè